Om oss

Sedan år 1986

Studio Fotocenter är ett passionerat foto- och kameraföretag som strävar efter att tillhandahålla kvalitetsprodukter och tjänster till alla fotoälskare. Vi grundade företaget av kärlek till fotografering och en önskan att förse våra kunder med bästa möjliga utrustning och möjligheter till kreativ fotografering.

Gemenskap genom foto

Studio Fotocenter är en plats där fotoentusiaster kan träffas, dela erfarenheter och inspireras av varandra. Vi är stolta över vår starka gemenskap av människor som förenas genom kärleken till fotografering.

I vår butik hittar du ett brett sortiment av kameror, objektiv, tillbehör och fotoutrustning av högsta kvalitet. Vi vill erbjuda ett brett utbud av märken och modeller så att du kan hitta rätt lösning för dig.

Vi erbjuder även fotograferingstjänster som porträtt, familjeporträtt, bröllopsfotografering och mycket mer. Våra professionella fotografer är redo att fånga de viktigaste ögonblicken i ditt liv för alltid.

 

Vårt team

Vårt professionella team består av experter som är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå dina mål i din fotografering. Oavsett om det gäller val av kamera, teknik eller bildbehandling finns vi här för att erbjuda personlig vägledning och rådgivning.

Johan Geisor

Verkställande direktör

Yvonne Lithén

Produktionsansvarig

Emma Geisor

Marknadsföringsansvarig

Vanliga frågor

Vad erbjuder ni för tjänster?

Våra tjänster omfattar passfotografering, porträttfotografering, utskrift av pappersbilder, bildredigering och filmframkallning. Vår butik är full av allt du behöver för fotografering!

Var finns er fysiska butik?

Vi finns i centrum av Vasa, vid övre torget, i köpcentret Rewell. Ingången till vår butik är från utsidan av köpcentret, på gatunivå.

Hur kan jag boka tid för fotografering?

För ett passfoto kan du komma på drop-in, utan tidsbokning. Du kan boka tid för ett porträtt genom att mejla foto@studiofotocenter.fi eller ringa 06-3124777

Tar ni passfoton?

Du kan komma till oss för ett passfoto utan tidsbokning! Ditt foto skickas elektroniskt direkt från oss till polisens system.

HUR LÅNG TID TAR DET INNAN JAG får MINA färdiga PAPPERSBILDER?

Paperikuvat saat usein saman päivän aikana, ellei ole ruuhkaa!

VILKA FÖRMÅNER FÅR JAG NÄR JAG KÖPER KAMEROR ELLER TILLBEHÖR I DIN BUTIK?

Vi hjälper dig alltid att ställa in dina kamerainställningar och lära känna din kamera när du köper. Vi tar också gärna emot din gamla utrustning i utbyte mot nyare.