Meistä

Vuodesta
1986 lähtien

Studio Fotocenter on intohimoinen valokuvaus- ja kamerayritys, joka on omistautunut tarjoamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita kaikille valokuvauksen ystäville. Perustimme yrityksen rakkaudesta valokuvaamiseen ja halusta tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset välineet ja mahdollisuudet luovaan valokuvaukseen.

Yhteisölähtöinen lähestymistapa

Studio Fotocenter on paikka, missä valokuvauksen harrastajat voivat kokoontua, jakaa kokemuksia ja inspiroitua toisistaan. Olemme ylpeitä vahvasta yhteisöstämme, joka rakastaa valokuvauksen voimaa ja kauneutta.

Meidän myymälästämme löydät laajan valikoiman huippuluokan kameroita, objektiiveja, tarvikkeita ja valokuvausvälineitä. Haluamme tarjota monipuolisen valikoiman eri merkkejä ja malleja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

 Tarjoamme myös valokuvauspalveluita, kuten muotokuvauksia, perhekuvauksia, hääkuvauksia ja paljon muuta. Ammattikuvaajamme ovat valmiina tallentamaan elämäsi tärkeimmät hetket pysyvästi.

 

Tiimimme

Meidän ammattitaitoinen tiimimme koostuu valokuvausalan asiantuntijoista, jotka ovat omistautuneita auttamaan sinua saavuttamaan valokuvaukselliset tavoitteesi. Olipa kyseessä kameran valinta, valokuvaustekniikka tai kuvankäsittely, me olemme täällä tarjoamassa henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa.

Johan Geisor

Toiminnan johtaja

Yvonne Lithén

Tuotantovastaava

Emma Geisor

Markkinointivastaava

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita tarjoatte?

Palveluihimme kuuluu mm. passikuvat, muotokuvaukset, paperikuvien tulostaminen, kuvien muokkaaminen ja filmien kehitys. Myymälämme on täynnä kaikkea mitä valokuvaukseen tarvitsee! 

Missä myymälänne sijaitsee?

Sijaitsemme vaasan keskustassa, torin laidalla, kauppakeskus Rewellissä. Kulku sisään myymäläämme kauppakeskuksen ulkopuolelta, katu tasolta. 

Miten voin varata kuvausajan?

Passikuvaan voit tulla Drop-in, ilman ajanvarausta. Muotokuvaan voit varata ajan lähettämällä sähköpostia foto@studiofotocenter.fi tai soittamalla 06-3124777

Otatteko passikuvia?

Meille voit tulla passikuvaan ilman ajanvarausta! Kuva lähetetään meiltä suoraan sähköisesti poliisin järjestelmään. 

Kuinka kauan kestää ennenkuin saan valmiit paperikuvani?

Paperikuvat saat usein saman päivän aikana, ellei ole ruuhkaa!

Mitä etuja saan kun ostan kameroita tai tarvikkeita myymälästänne?

Me autamme sinua aina oston yhteydessä asettamaan kameraasi asetukset, ja tutustumaan kameraasi. Otamme myös mielellämme vanhat varusteesi vaihtoon uudempaa vastaan.