Suurennukset

Suurennukset - kotiisi tai kuvanäyttelyysi

Kaipaatko seinillesi jotain erityistä tai haluaisitko tuoda valokuvanäyttelyysi vaikuttavuutta? Meidän kuvien suurennuspalvelumme on ratkaisu, oli kyseessä sitten kodin sisustus tai ammattimainen valokuvanäyttely.

Miksi valita suurennuspalvelumme?

Laatu ensin

Suurennamme kuvat huippulaadukkaalla tulostimella varmistaen, että jokainen yksityiskohta näkyy selkeästi. Käytämme ainoastaan huippulaadukkaita materiaaleja varmistaaksemme suurennusten pitkän iän ja säilyvyyden.

Valinnanvaraa

Voit valita eri suuruudet ja materiaalit sopimaan juuri sinun tarpeisiisi ja tilaan.

Ammattitaitoinen lopputulos

Kokemuksemme ja ammattitaitomme näkyy suurennusten viimeistellyssä laadussa.

Luonnonvalkoinen kangas ei sisällä optisia kirkasteita ja siinä on karkea kangasrakenne, joka korostaa sen taiteellista luonnetta ja antaa pinnalle tiettyä kolmiulotteista laatua ja tuntua. Yhdessä mattapintaisen mustesuihkupinnoitteen kanssa se tuottaa poikkeuksellisia vedokset, joissa on erinomainen värien ja yksityiskohtien toisto, syvä musta ja upeat kontrastit. Canvas Artist sopii erinomaisesti korkealaatuisten Fine Art -vedosten tuottamiseen. 

Käytämme 40x50cm ja suuremmissa suurennuksissa HAHNEMÜHLE PHOTO PEARL -paperia Se takaa ammattimaisen tulostuslaadun ja parhaat tulokset valokuville ja  julistetulosteille.

Suosittu kevyt ja hintansa arvoinen kapa vaahtomuovi levy liimapinnalla.

Liimapintainen alumiinikomposiittilevy kuvien pohjustamiseen täyttää museoiden asettamat vaatimukset. Taipumaton, erittäin kevyt.

Valokuvaus-näyttelyt

Teemme myös suurennuksia valokuvaunäyttelyihin! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Onko kysyttävää?

Tule käymään

Kauppakeskus Rewell 108, Ylätori, 65100 Vaasa

Soita meille

06-3124777 tai 0505811778

Lähetä sähköpostia

foto@studiofotocenter.fi